top of page

PÅ SPORET AF NYE MULIGHEDER 

Verden er løbet tør for løsninger på  fremtidens største og mest komplekse udfordringer. De udvikler sig hurtigere, end samfund kan omstille sig. Vi forstår først problemernes omfang, når de har en størrelse, der er svær at håndtere. Det er klimaforandringerne og tab af biodiversitet bl.a. beviser på.  Derfor skal vi nytænke og forfølge andre typer svar - og gøre det hurtigt.

 

Derfor søsætter Navigating 360 “ekspeditioner” med det formål at  opspore nye,oversete eller  ukendte muligheder. Med førende forskere og rådgivere som navigatører.

Universet.jpg

Gennemførte og igangværende “ekspeditioner”:

Klimaets lederskab: Identifikation af klimaforandringernes krav til virksomhedernes lederskab. Gennemført i samarbejde med Lederne og distribueret til 1 million europæiske ledere.

 

“Kompetencerevolutionen”:  Et partnerskab med Københavns Universitet, Syddansk Universitet og Københavns Professionshøjskole om fremtidens kompetencekrav til højere læreanstalter.

 

“3 graders infrastruktur”: Om de forventede temperaturstigningers konsekvenser for den danske infrastruktur. Foranalyse gennemført i partnerskab med Dansk Industri, KL, Foreningen af Rådgivende Ingeniører, Forsikring og Pension og CIP Fonden.

 

“Klimaekspeditionen - Århundredets vigtigste fortælling”: Med støtte fra Novo Nordisk Fonden gennemføres en bred formidling af den seneste og mest præcise klimarapport fra FN organisationen IPCC. Det kan blive en af de vigtigste med  mest oversete løsninger på klimakrisen. Projektet er initieret af Syddansk Universitet og Navigating 360 og udarbejdes i samarbejde med Det Kgl. Akademi og Hjørring Kommune. Projektet afsluttes i juni 2025.

 

Skal vi sammen søsætte næste ekspedition?

Læs videre om hvordan mulighederne bliver til virkelighed. 

DIT STRATEGISKE KOMPAS

Forskellen på en risiko og en mulighed er, hvor hurtigt du opdager den.

Navigating 360 sammensætter de teams af navigatører, som mest præcist kan kortlægge individuelle behov og komme potentielle kriser i forkøbet.

 

Det gælder f.eks. virksomheder, der skal nytænke, hvad de skal leve af om tre, fem eller ti år.Næsten 50 pct. af internationale virksomheder tvivler på, at de overlever de næste ti år, med mindre de finder et nyt eksistensgrundlag - jævnfør et 2024 survey blandt over 4000 topchefer fra konsulentfirmaet PwC.

 

Uanset om du skal regere et land, lede en virksomhed, en offentlig institution,  prioritere store investeringer eller på anden vis udøve lederskab, konfronteres du de kommende år med en uset voldsom turbulens og ekstreme vilkår. Derfor bliver hurtig og præcis omstillingsevne et eksistensvilkår.

 

Navigating 360 kan blive dit kompas til at navigere uden om de største risici.

bottom of page