top of page
Wildfire

NYT LANDSKAB KRÆVER NYT LEDERSKAB

På 1000 dage blev verden forandret:
 

Corona, krig og klima har ændret vores livs- og eksistensbetingelser. Det er blot optakten til de næste 1000 dage  -  og til ledernes nye virkelighed. Hvad den handler om, eksemplificeres overbevisende i Global Risks Report 2023 fra World Economic Forum samt i studiet “Climate Endgame - Exploring catastrophic climate change scenarios”. Tilsammen har 1200 internationale eksperter og en kreds af verdens førende klimaforskere beskrevet ruten de næste to-ti år. 

 

Kombineret med krigens mange og uigennemskuelige konsekvenser tegnes en fremtid, der stiller uset store krav til virksomhederne og deres ledere.De skal nytænke deres roller, ansvar og muligheder under ekstreme vilkår- og gøre det hurtigt.

Fodboldkamp

10 VEJE TIL
ÉN VINDERSTRATEGI

Kriser kan blive genvejen til succes. Det handler om at afkode,hvad kriserne er symptomer på og finde den korteste vej fra en risiko til en mulighed. Under temaet “Vinderstrategier i krisetider” afdækkes, hvorfor og hvordan selv de største kriser kan skabe nye muligheder - forudsat de opdages i tide. Det er ofte under kriser, at nye gennembrud og forretningsmodeller opstår. Navigating 360 har identificeret 10 veje til én vinderstrategi. Se figuren.

 

 

 

“Vinderstrategier i krisetider” kan formidles som et foredrag eller et seminar - og derfor spænde fra en time til en hel dag.Strategierne formidles af eksperter fra Navigating 360´s team og sammensættes efter individuelle behov. Kontakt Erik Rasmussen på er@sustainia.me og hør nærmere dine muligheder for at forvandle kriser til muligheder.

bottom of page